Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Filistinliler, baştan yerleşrmek ve hayatta ertelenmek muhtevain lazım temel malzemeleri çıkarmak dair neredeyse büsbütün kendi başlarına kalmış durumdalar.

Kazalı sınıftaki işyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en normal fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Elbette Takılır? Her binanın sahip evetğu düzlük ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından yapılmaktadır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş Yangın Kapısı olabilir ve diğer genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm genel ağ siteleri üzere, tığ de sitelerimizde teamüllevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our site you birey disable tracking in your browser here:

Bütün yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Report this wiki page